Activitats

Activitats de l’Associació

Circulacions:

  • Les circulacions del trenet són cada diumenge i dies festius de 11:00 a 13:00, i a l’estiu, els mesos de juny, juliol i agost, es circulará per la tarda de 18:00 a 20:00. 

Projecte de restauració:

  • Apart de les circulacions, a l’octubre de 2016, es va començar a treballaren el projecte que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró va aprovar de la restauració dels tres vagons que formaven part del ferrocarril que feia el trajecte Sant Feliu de Guíxols – Girona i l’andana amb què els visitants podran pujar a visitar-nos. Aquiests projecte, es durà a terme al mateix parc de l’estació per què tothom pugui seguir dia a dia la restauració, i fins i tot si algú vol participar pugui fer-ho. La intenció és simular una estació “viva”, amb l’entrada del Feliuet, amb els seus tres cotxes corresponents, a l’estació de Castell d’Aro, com feia antigament, fent possible la visita interior dels cotxes per recordar com eren aquells antics i romàntics viatges.

Renovacions:

  • A conseqüència de la restauració dels tres cotxes, i la construcció de l’andana, s’ha tingut que reformar el circuit. Al colocar en diferent posició la màquina per fer la composició del Feliuet complet i l’andana, s’ha tingut que reformar una corba. La corba que be després del pont,  s’ha tingut que avançar i desviar-la fins a juntar-la amb l’altre via que hi ha per la part del darrera del pont. Per continuar la circulació per el circuit tal i com era abans. 
  • Com que la corba que hi havia davant del pavelló, estava bastant malmesa, ja que hi erem també la vam arrancar i la vam fer nova.
  • La pròxima renovació que s’ha pensat, és fer una via de servei que arribi fins a la giratoria i que enllaci amb la via que hi ha abans del pavelló o en el circuit que ara hem acabat colocar-hi semàfors.  

Tot això, de mica en mica, ja es veurà.

 

 

 

Deixa un comentari