Restauracions i Renovacions

Al cap dels anys, amb el pas del temps s’ha d’anar renovant i reparant el circuit. Aquest any, amb l’arribada del 9 d’agost, el dia de la 15 ena Trobada Vaporista de Castell d’Aro i preparant per després de la trobada per modificar tot el circuit per les treballs de restauració dels tres vagons, em començat a treballar restaurant la màquina Nº 5 per dintre. Li hem reparat la porta de la caldera, i la hem enfibrat per evitar que la gent quan hi puja es pugui fer mal.

Restauració (27)

Restauració (288)

Aixó per una part, per l’altre, s’ha pintat la plataforma giratòria, s’ha desplaçat la barana de la corba del llac per donar-li més amplada a la via i s’ha posat una barana perquè la gent pugui pujar al trenet sense empentes i amb ordre.

Circuit del Parc de l'Estació (56)

 

El circuit (3)

El circuit (29)

També hem retallat tota l’herva que hi ha al voltant de la via perquè amb els peus no es toqui per evitar qualsevol girament del tormell o una altre cosa.

A poc a poc volem fer un circuit més maco i més segur per tots els visitants que vulguin pasar un dia divertit i agradable en el “Parc de l’estació”.

Moltes gracies.